Πρόγραμμα / Τρίτη, 06.06
Μια μοναδική πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την εξέλιξη του food styling στη διεθνή γαστρονομική σκηνή τα τελευταία 50 χρόνια. Ο κριτικός γαστρονομίας στο Αθηνόραμα Δημήτρης Αντωνόπουλος που επιμελείται την έκθεση επιλέγει εμβληματικά πιάτα που εκφράζουν την διαφορετική αισθητική προσέγγιση στο σερβίρισμα του φαγητού μερικών από τους κορυφαίους σεφ του κόσμου, και ο βραβευμένος food photographer Γιώργος Δρακόπουλος τα φωτογραφίζει με το φακό του. Από την Nouvelle Cuisine της δεκαετίας του 1970 και τους εδώδιμους πίνακες του περίφημου Gualtiero Marchesi μέχρι την ανατρεπτική αισθητική της Technomotional - μοριακής κουζίνας και την πνευματώδη φυσιοκρατία των Σκανδιναβών σεφ, περνώντας μέσα από την αγκαλιά του comfort food, το μάτι απολαμβάνει την πιο ορεκτική πασαρέλα γαστρονομίας που ενώνει την τροφή με τις καλές τέχνες.
Σχεδιασμός Έκθεσης: ApoDec, Tetragon
designed by Boo Republic & developed by Enchatted
Privacy policy & cookies