Πρόγραμμα / Κυριακή, 11.06

Mediterranean Food Stories

Ο σεφ παραδοσιακής γαστρονομίας Γιάννης Κατσαντώνης, αφηγείται διατροφικές ιστορίες της Μεσογείου και της Σαλονικιώτικης κουζίνας σε ένα διαδραστικό εργαστήρι δημιουργίας βιώσιμων, υγιεινών και νόστιμων σνακ, μεζέδων και σάντουιτς στo πλαίσιo της έκθεσης foodprint. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γαστρονομικές τους εμπειρίες και να πειραματιστούν δοκιμάζοντας νέες συνθέσεις γνώριμων γεύσεων, βασισμένες στην εποχικότητα, την εντοπιότητα, τη διατροφική αξία, την αισθητική και τις παραδοσιακές χρήσεις μεσογειακών προϊόντων καθημερινής διατροφής.

Κράτηση

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της διοργάνωσης παρακαλούμε πραγματοποιήστε δωρεάν κράτηση.

Pencil illustration
6–11 Ιουνίου 2023
Instagram Facebook YouTube Contact

designed by Boo Republic & developed by Enchatted

Privacy policy & cookies